Rashica thotë se para ndeshjeve dëgjon këngët e Unikkatil-it / VIDEO

      Comments Off on Rashica thotë se para ndeshjeve dëgjon këngët e Unikkatil-it / VIDEO

Milot Rashica ka pranuar në një intervistë të dhënë së fundmi se i dëgjon para ndeshjeve këngët e artistit shqiptar Unikkatil për shkak se ato e motivojnë atë.
Anësori 22-vjeçar ka dhënë një intervistë për faqen zyrtare të skuadrës së tij Ëerder Bremen duke zbuluar një mori gjërash.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…