VIDEO E RRALLË: Nervozohet keq Thaqi: Hiqeni taksën – SHIKONE

      Comments Off on VIDEO E RRALLË: Nervozohet keq Thaqi: Hiqeni taksën – SHIKONE

Presidenti i Republikës, Hasim Thaçi ka kërkuar nga institucionet përgjegjëse të vendit që të mirëkutpojnë dhe ta zbatojnë urdhërin e SHBA-së për heqjen sa më parë të taskës 100% ndaj Serbisë.
Video është më poshtë se Reklama
Nëse keni probleme me hapjen e videos
Duhet të Klikoni në Reklam dhe pas hapet

loading…


loading…


loading…