Eleonora Estetistja tashme e mirenjohur ne Zvicer “Eleonora Lashes-Nails” vjen me një surperiz dhe diqka te re.

      Comments Off on Eleonora Estetistja tashme e mirenjohur ne Zvicer “Eleonora Lashes-Nails” vjen me një surperiz dhe diqka te re.

Eleonora Keqekolla e lindur dhe e rritur ne Prishtinë, tani ajo jeton dhe vepron ne Zvicer.


Ajo e ka perfunduar Fakultetin e Gazetaris ne Prishtin dhe menjehere ajo ka emigruar ne Zvicer dhe menjeherë ka filluar punen si Estetiste dhe ajo e ka hapur Sallonin e saj qe quhet Eleonora Lashes Nails,
dhe po mendon ta zgjeroj edhe me shumë biznesin e saj.

Ajo bashkpunon edhe me një pjes Artistesh dhe Kengetare te Estrades se Kosovës dhe te Zvicres gjithashtu.

Eleonora thot se ka punuar shumë ne këtë drejtim dhe ka ber mjaft mund qe te vi ketu ku është sot ajo.



loading…