Akuzë penale për shpërdorim të detyrës dhe falsifikim të dokumenteve

      Comments Off on Akuzë penale për shpërdorim të detyrës dhe falsifikim të dokumenteve

Dy njerëz nga Kumanova dhe dy persona nga Dibra akuzohen penalish për marrjen me qira të objekteve të akomodimit në departamentin për mbajtjen e regjistrit të librave – Kumanovë. Qiraja mujore arriti në 2,000 euro dhe buxheti ishte dëmtuar nga 90,000 euro.

Policia e Kumanovës ka parashtruar padi penale kundër AZ (40) nga Dibra dhe N.GJ. (66) nga Kumanova për VEPRA PENALE shpërdorim të pozitës zyrtare dhe autoritetit, person i panjohur për veprën penale të falsifikimit të dokumenteve ndaj MM (48) nga Kumanova, një punonjës i Ministrisë së Brendshme të Maqedonisë, kryeinspektor në qendrat rajonale për GR “veri” për falsifikim dhe SM (34) nga Dibra për veprën penale të shpërdorimit të pozitës zyrtare dhe autoritetit.

M4034S-4211

loading…