Serbët vranë fëmijët në djep. A mund të kemi fqinjësi të mirë me ta? (Video)

      Comments Off on Serbët vranë fëmijët në djep. A mund të kemi fqinjësi të mirë me ta? (Video)

Lufta e vitit 1998-99 mbetët një nga ankthet më të frikshme ndër vite. Ishte data 28 e muajit shkurt të vitit 1998 që solli netët pagjumë e ditët pa fund. Tanke dhe artileri të rënda u futen brenda në vatrat tona për të mbjell terorrin që me vite po e kujtojmë. Nuk u kursye as fëmija në djep, e as plaku i sëmur gjithçka mori dhenë. Ajo çka ne quanim shtëpi u bë shkrumb e hi.
Nëse video nuk hapet atëher Klikoni më poshtë në REKLAMË dhe pas 3 sekondave shfaqet video

loading…