Maqedoni: EVN-ja vendos çmime pa kontrollë në faturat e rrymës, vetëm te shqiptarët

      Comments Off on Maqedoni: EVN-ja vendos çmime pa kontrollë në faturat e rrymës, vetëm te shqiptarët

Vendosja e matësjes së rrymes po sjell telashe vetëm aty ku jetojn SHQIPTAR..
Nga çdo vend lëshohen lutjet për kontrollin e matjes por EVN-ja rri i heshtur.
Ka edhe shumë prej tyre që jetojnë jasht vendlindjes dhe pa duke jetuar në shtëpi lëshohet fatura me çmim të lartë, ankesa e tyre është humbje kohe.. Thonë ata.
Ndërsa maqedonasit thonë se ne jemi të kënaqur me shërbimin e EVN-së

Kontrollohet arhiva e EVN-së , tek vendi i ankesave ka vetëm shqiptarë!
Më poshtë e keni pamjen e faturës publike të tyre duke thënë bindshëm për atë që po ndodhë se EVN është kompani kriminale.


loading…