Bekim Jashari bën betimin si kryetar i Skënderajt

      Comments Off on Bekim Jashari bën betimin si kryetar i Skënderajt

Bekim Jashari, i cili doli fitues në zgjedhjet lokale në Skënderaj, sot bëri betimin e tij si kryetar i kësaj komune.

Në fjalimin e tij, ai falënderoi qytetarët për besimin e dhënë dhe siguroi në sundimin e ligjit, ai tha se krenaria e familjes Jashari do të përcillet edhe në qeverisjen e tij.

”Nuk do te lejoj qe ne qeverisjen time te shkelet ligji”.

”Do të jeni krenar ashtu siç jeni krenar me familjen time”.

”Zotohem se do te jem shembull në rendin e Jasharajve”.

”Do të bëjmë më të mirën e mundshme. Gjithë energjitë e mija do të drejtohen në mirëqenien e qytetarëve tanë”, është shprehur Jashari.

loading…


loading…


loading…