Shookuese: Djaloshi nga Kosova u kap mat mgruan e vëllait të vet, ajo që ndodhi më pas e shkatërroi.. (VIDEO)

      Comments Off on Shookuese: Djaloshi nga Kosova u kap mat mgruan e vëllait të vet, ajo që ndodhi më pas e shkatërroi.. (VIDEO)

Ai thotë se vëllai dhe kunata tashmë kanë edhe një vajzë e cila i ngjan krejtësisht atij dhe ai mendon se është e saj por nuk e di si ta kuptojë këtë.
Kam bërë seeks me gruan e vëllait derisa ai ishte në punë dhe tani ata kanë një vajzë, që duket krejtësisht si unë.

Unë jam 25 vjet dhe beqar. Kam pasur natë vetëm për seeks por asnjë lidhje serioze.
Vëllai im është 37 vjet dhe punon në një kompani që bëhet nafta, ndërsa gruaja e tij është 31 vjet dhe infermiere.
Gjithashtu ai per te vertetuar se ai femije mund te jete i tij, ka publikuar videon duke bere sekss me gruan e vellaut te tij.

loading…


loading…


loading…