Shoket e vellait jane te dhene pas te pasmeve te mia sepse… (Video)

      Comments Off on Shoket e vellait jane te dhene pas te pasmeve te mia sepse… (Video)

pershendetje jam Tina nga Prishtina dhe ju tregoj si me palluan shoket e vellait ne bythen time te madhe./Nje dit erdhe shoket e vellait ne shtepin time isha e vetme vllau ishte ne shqiperi per pushime kur po i shoh ne dere dhe i them qe vellai nuk eshte ketu tha nuk kemi ardhur per vellaun po per ty pyeta se perse erdhen. Ata me thane se kishin ardhur per mua, ishin 3 persona dhe ‘digjeshin’ pas c*cave dhe prapanicave te mia.
U futen brenda dhe te 3-t filluan te me zhveshnin dhe te me lipenin, me pas njeri prej tyre filloi te incizoi teksa fillova t’ia marre te parit..
Klikoo ne hapeesiren e me poshtme, prisni disa sekonda dhe ju hapet viideo e ngjarjes,
klikoo ne reeklame dhe shiko viddeon:

loading…