Ja cfarë kanë bërë “Shvercerat” për Palestinën!

      Comments Off on Ja cfarë kanë bërë “Shvercerat” për Palestinën!

Tifozët e FC Shkupit “Shvercerat” kanë treguar mbështetjen për popullin e Palestinës duke shfaqur banderola ku shkruante se Kudsi (Jerusalemi) është Palestinë.

“SHVERCERAT
QUDS IS PALESTINE
👏👏👏👏👏🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸”

 

Edhe ne u bashkangjitemi tifozëve dhe e mbështesim Palestinën.

loading…


loading…


loading…