Category Archives: Bota

Zvicra del me një vendim për ata që kanë 100 mijë franga në bankë – VIDEO

      Comments Off on Zvicra del me një vendim për ata që kanë 100 mijë franga në bankë – VIDEO

Parlamenti ka bërë të ditur kufirin deri në të cilin mund të pretendohen përfitimet suplementare (EL). Ajo është, pronësia deri në 100 mijë franga. Këtu nuk llogaritet shtëpia ose banesa në të cilën personi është duke jetuar.

Këshilla e nënës ndaj të bijës – VIDEO PREKËSE

      Comments Off on Këshilla e nënës ndaj të bijës – VIDEO PREKËSE

Kjo pasqyron një eksperiencë madhështore dhe të matur, e cila në mënyrë koncize i vendos veprimet më të rëndësishme të cilat një grua duhet t’i marrë në konsideratë me qëllim që ta kënaqë bashkëshortin e saj.

MËKATI I KAMATËS, SA PËRFUNDIM I KEQ – VIDEO E DOBISHME

      Comments Off on MËKATI I KAMATËS, SA PËRFUNDIM I KEQ – VIDEO E DOBISHME

Dijetari dhe hoxha i mirënjohur, Muhamed Hasani, përmend dhe thotë:Më erdhi një nxënës në qytetin Mensura të Egjiptit dhe u betua në Allahun që të lutem për prindin e tij që kishte ndërruar jetë në të njëjtën ditë. Pastaj filloi të qajë dhe të më njoftojë se përfundimi i prindit… Read more »