Author Archives: admin2

Kamarieri kosovar nuk e la të paguajë gazetarin Amerikan: Ju na shpëtuat (Video)

      Comments Off on Kamarieri kosovar nuk e la të paguajë gazetarin Amerikan: Ju na shpëtuat (Video)

Në Kosovë u festua 11 vjetori i Pavarësisë së Kosovës. Në këtë ditë të rëndësishme, veç qytetarëve të vendit, në shtetin e ri erdhën edhe gazetarë të huaj për të parë nga afër këtë festë. Madje, gazetari amerikan Nolan Peterson nga The Daily Signal përmes rrjetit të tij social është… Read more »

Bill Clinton: Kosova meriton urimet tona dhe mbështetjen e fuqishme të Amerikes

      Comments Off on Bill Clinton: Kosova meriton urimet tona dhe mbështetjen e fuqishme të Amerikes

Ish presidenti i SHBA-ve si dhe një ndër përkrahësit më të mëdhenj të Kosovës Bill Clinton, në cdo vitë bën urimin e tij për Pavarësinë e Kosovës. Ai po ashtu ka thënë se mbështet ambiciet e Kosovës për t’u bashkuar me Bashkimin Evropian, NATO-n. Kosova meriton urimet tona dhe mbështetjen… Read more »

Spoti i Ramë Lahaj për Ushtrinë e Kosoves çmend Serbët deri në Beograd! (Video)

      Comments Off on Spoti i Ramë Lahaj për Ushtrinë e Kosoves çmend Serbët deri në Beograd! (Video)

Tenori shqiptar Ramë Lahaj me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës ka publikuar spotin e këngës “Rrjedh në këngë e ligjërime” që ka theksuar se ajo do të jetë “porosi e shpresës”, mirëpo mediat serbe kanë reaguar duke e quajtur këngë që iu këndohet terroristëve edhe “Ushtrisë së… Read more »

Pritje madhështore për Willaim Walker nga qytetarët kur parakaloi në sheshin e Prishtinës, merr duartrokitje të fuqishme (Video)

      Comments Off on Pritje madhështore për Willaim Walker nga qytetarët kur parakaloi në sheshin e Prishtinës, merr duartrokitje të fuqishme (Video)

William Walker është i pranishëm sot në Kosovë, për nder të festës së pavarësisë së Kosovës. Ai gjatë parakalimit të tij në sheshin e Prishtinës, ka marrë duartrokitje të fuqishme nga qytetarët e pranishëm aty. Walker ka respekt të madh në shtetin e Kosovës, pasi ai tregoi krimet e serbëve… Read more »

Myftiu i Sanxhakut serbëve: Bëhuni humanë si shqiptarët (Video)

      Comments Off on Myftiu i Sanxhakut serbëve: Bëhuni humanë si shqiptarët (Video)

Myftiu i Sanxhakut, Muamer Zurkuliç, në një emision në TV Pink 3, duke folur për problemin politike dhe kulturorë që po ballafaqohet Sanxhakut, ka folur edhe për shqiptarët e Luginës së Preshevës dhe anëtarsimin e Kosovës në UNESCO. Myftiu ka thënë se, ju keni probleme dhe konfliktetë mëdha kulturore ,… Read more »

ME LOT NË SY/ Vogëlushi 7 vjeçar kërkon ndihmë që të mos par’alizohet (Video)

      Comments Off on ME LOT NË SY/ Vogëlushi 7 vjeçar kërkon ndihmë që të mos par’alizohet (Video)

Ky është Leo Cakoni, shtatë vjeçari nga fshati Kalivaç i Njësisë Administrative Baz në Bashkinë e Matit i cili vuan nga një sëmundje e rrallë. Ai nuk mund të shkojë në shkollë si të gjithë moshatarët e tij për shkak se nuk mund të ecë e të qëndrojë në këmbë… Read more »