Category Archives: Maqedoni

Profesoresha shqiptare porosi prorektores maqedone: “Mund të shkosh nga ke ardhur, neve këtu na gjete”

      Comments Off on Profesoresha shqiptare porosi prorektores maqedone: “Mund të shkosh nga ke ardhur, neve këtu na gjete”

GJYLA ÇELIKU Profesoresha shqiptare nga Shkupi, Gjyla Çeliku, në një deklaratë për Gazetën Lajm i është përgjigjur prorektores së universitetit “Kliment Ohridski”, e cila ka përdorur tone fashiste, duke thënë “nuk na duhet shiptari”. “Nga kjo deklaratë ju mund të shihni se si janë trajtuar studentët tanë në universitetet që… Read more »

Harta e pasurisë në Evropë, Maqedonia ndër shtetet më të varfëra!

      Comments Off on Harta e pasurisë në Evropë, Maqedonia ndër shtetet më të varfëra!

Është publikuar një hartë e pasurisë së shteteve të kontinentit të Evropës, bazuar në një raport ndërkombëtar të bankës zvicerane ”Credit Suisse”, e cila merret me mbledhjen e vlerës së financave dhe pronës duke i kundërvënë me borxhet e shteteve. Megjithatë, disa të dhëna nuk janë të plota për të… Read more »

Ja pse u takua Kryetari i Lëvizjes BESA me Ambasadorin e BE-së

      Comments Off on Ja pse u takua Kryetari i Lëvizjes BESA me Ambasadorin e BE-së

Sot, kryetari i Lëvizjes BESA, z. Bilall Kasami u takua me Ambasadorin e Bashkimit Evropian në Maqedoni, z. Samuel Zhbogar. Në këtë takim miqësor u diskutua lidhur me zhvillimet e fundit në Maqedoni si dhe për përkrahjen e vazhdueshme të BE-së për Maqedoninë, si dhe për sfidat me të cilat… Read more »

RRËFIMI I AGIM ISMAILOVIQIT, VUAJTJET DHE TORTURAT E PËRJETUARA – VIDEO

      Comments Off on RRËFIMI I AGIM ISMAILOVIQIT, VUAJTJET DHE TORTURAT E PËRJETUARA – VIDEO

Rrëfen për torturat brutale që i janë ushtruar atij në momentin kur është dorëzuar në burgun e Manastirit, tregon për shenjën që i ka mbetur në fytyrë nga dhuna e ushtruar nga policët, më 2 maj të vitit 2012, të cilën ditë e përshkruan si ditën më të llahtarshme të… Read more »