Edhe Erdogani mbështetë Ushtrinë e Kosovës, jep urdhër për armatosjen e Ushtrisë së Kosovës

      Comments Off on Edhe Erdogani mbështetë Ushtrinë e Kosovës, jep urdhër për armatosjen e Ushtrisë së Kosovës

Pas lajmeve të bujshme ditëve të fundit, në të cilat “paralajmëronin një luftë në Kosovë” mediat serbe sot kanë dalë edhe me një “goditje” tjetër. Thaci1Kësaj radhe, ata në artikujt e tyre, kanë përfshirë edhe rolin e Turqisë, në “mbështetjen e konfliktit” serbo-kosovarë. Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan është sponsori… Read more »

Argumente mbi ringjalljen dhe jetën e përtejme

      Comments Off on Argumente mbi ringjalljen dhe jetën e përtejme

Argumenti dhe garancia më e madhe mbi realizimin e jetës së ahiretit është premtimi i Zotit për robtë e vet. Duke theksuar në shumë vende se çdo frymë do të vdesë, se nuk do të mundet të iket nga vdekja, se Allahu është ai që e jep vdekjen dhe se,… Read more »

Finlanda feston 100 vjetorin e Pavarësisë duke ndërtuar një biblotekë 98 milionë euro

      Comments Off on Finlanda feston 100 vjetorin e Pavarësisë duke ndërtuar një biblotekë 98 milionë euro

Shtete të ndryshme, jemi mësuar t’i shohim duke festuar pavarsitë e tyre me koncerte, fishekzjarre e shpenzime milionëshe. Por ndryshe po synon të veprojë Finlanda. Ky shtet po planifikon që për 100 vjetorin e Pavarësisë, të ndërtojë një bibliotekë moderne. Biblioteka Qendrore e Helsinkit, e quajtur Oodi, që do të… Read more »

Kengetarja tashme e mirenjohur e re Erysha vjen prap me projekt te ri ajo thot qe nuk shtyhet me fjal por me pune.

      Comments Off on Kengetarja tashme e mirenjohur e re Erysha vjen prap me projekt te ri ajo thot qe nuk shtyhet me fjal por me pune.

Këngëtarja tashme e re dhe e mirënjohur per publikun Kosovar dhe ShowBizin Shqiptar Erysha e njohur si Erika Shabani, do e lansoj shumë shpejt projektin e saj te katërt te radhes. Kënga quhet “A ma jep”. Kënga eshtë punuar nga Granit Gashi, per tekstin është përkujdesur Erysha me Granit Gashin…. Read more »

Akuzë penale për shpërdorim të detyrës dhe falsifikim të dokumenteve

      Comments Off on Akuzë penale për shpërdorim të detyrës dhe falsifikim të dokumenteve

Dy njerëz nga Kumanova dhe dy persona nga Dibra akuzohen penalish për marrjen me qira të objekteve të akomodimit në departamentin për mbajtjen e regjistrit të librave – Kumanovë. Qiraja mujore arriti në 2,000 euro dhe buxheti ishte dëmtuar nga 90,000 euro. Policia e Kumanovës ka parashtruar padi penale kundër… Read more »