Category Archives: Uncategorized

Zemrës i duhen 15 vjet të shërohet pas lënies së duhanit

Duhanpirësit duhet të presin 15 vjet pasi të kenë lënë cigaren që nivelet e rrezikshmërisë për sëmundje të zemrës dhe sulmit në zemër të bien në nivelet normale, ka treguar një studim i realizuar së fundmi. Studimet paraprake sugjerojnë se rreziku stabilizohet brenda pesë vjetësh, mirëpo hulumtimet e reja kanë… Read more »