Category Archives: Bota

Eleonora Estetistja tashme e mirenjohur ne Zvicer “Eleonora Lashes-Nails” vjen me një surperiz dhe diqka te re.

      Comments Off on Eleonora Estetistja tashme e mirenjohur ne Zvicer “Eleonora Lashes-Nails” vjen me një surperiz dhe diqka te re.

Eleonora Keqekolla e lindur dhe e rritur ne Prishtinë, tani ajo jeton dhe vepron ne Zvicer. Ajo e ka perfunduar Fakultetin e Gazetaris ne Prishtin dhe menjehere ajo ka emigruar ne Zvicer dhe menjeherë ka filluar punen si Estetiste dhe ajo e ka hapur Sallonin e saj qe quhet Eleonora… Read more »

Ushtarët e SHBA-së: “Zoti e bekoftë Amerikën, Zoti e bekoftë Kosovën!

      Comments Off on Ushtarët e SHBA-së: “Zoti e bekoftë Amerikën, Zoti e bekoftë Kosovën!

Një video që po qarkullon në internet shihen disa kadetë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës të cilët i këndojnë Kosovës. Vlen të theksohet se zyrtarët e lartë të Departamentit Amerikan janë shprehur pro formimit të Ushtrisë së Kosovës.

Sulmuesi në Strasburg bërtiti “Allahu Akbar” para se të shtinte me armë

      Comments Off on Sulmuesi në Strasburg bërtiti “Allahu Akbar” para se të shtinte me armë

Sulmuesi në Strasburg kishte bërtitur “Allahu Akbar” ( Zoti është i madhërishëm në gjuhën arabe), përderisa kishte shtënë në drejtim të një turme njerëzish në Tregun e Krishtlindjeve, ka bërë të ditur prokurori anti-terror në Francë. Rémy Heitz deklaroi se dy persona kanë vdekur dhe se një tjetër ka vdekje… Read more »

106 vjet që nga fillimi i Konferencës së ambasadorëve në Londër

      Comments Off on 106 vjet që nga fillimi i Konferencës së ambasadorëve në Londër

Konferenca e ambasadorëve në Londër, e mbajtur në 1912-1913 e njohur ndryshe edhe si Konferenca e Paqes në Londër, ishte një takim ndërkombëtar i gjashtë Fuqive të Mëdha të asaj kohe: Britania e Madhe, Franca, Gjermania, Austro-Hungaria, Rusia dhe Italia, ku trojet shqiptare u copëtuan, duke kënaqur egon e Serbisë… Read more »

Lajm i madh: SHBA përkrahë formimin e ushtrisë, përkundër deklaratave të sekretarit të NATO-s

      Comments Off on Lajm i madh: SHBA përkrahë formimin e ushtrisë, përkundër deklaratave të sekretarit të NATO-s

Përkundër që sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka paralajmëruar Prishtinën zyrtare se do të përballet me pasoja serioze nëse vazhdon me transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës, ndryshe po del të jetë qëndrimi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Burime diplomatike, të “Indeksonline,… Read more »

Argumente mbi ringjalljen dhe jetën e përtejme

      Comments Off on Argumente mbi ringjalljen dhe jetën e përtejme

Argumenti dhe garancia më e madhe mbi realizimin e jetës së ahiretit është premtimi i Zotit për robtë e vet. Duke theksuar në shumë vende se çdo frymë do të vdesë, se nuk do të mundet të iket nga vdekja, se Allahu është ai që e jep vdekjen dhe se,… Read more »