Category Archives: Shqiperi

Tirana Kuq e Zi për 28-29 Nëntor, Veliaj fton për festë

      Comments Off on Tirana Kuq e Zi për 28-29 Nëntor, Veliaj fton për festë

Tirana ka veshur dekorin e saj kuq e zi për festat kombëtare të nëntorit. Në 106-vjetorin e Pavarësisë, Kryebashkiaku Erion Veliaj u ka bërë thirrje të gjithë shqiptarëve që të bëhen pjesë e këtyre festive duke iu bashkuar edhe ata nismës për vendosjen e simboleve kombëtare në banesat e tyre…. Read more »

Biznesmeni shqiptar: “Me ndihmën e Allahut, sivjet puntorëve do u jap 14 rroga

      Comments Off on Biznesmeni shqiptar: “Me ndihmën e Allahut, sivjet puntorëve do u jap 14 rroga

Quhet Burim Piraj. Vitin e kaluar, për shkak të suksesit, arriti t’i shpërblen puntorët e tij me rrogën e 13-të në fund të vitit. Ai nuk ngeli me kaq, premtoi që në vitin e ardhshëm t’u jep puntorëve edhe rrogën 14-të. Tashmë edhe pse jemi në muajin e gjashtë, ai… Read more »

Si duhet të sillemi kur Zoti na sprovon?

      Comments Off on Si duhet të sillemi kur Zoti na sprovon?

Allahu xh.sh. shumë shpesh i jep robit të Tij të mira të caktuara, e pastaj pas një kohe ia merr, pas dhënies së të mirave, ia dërgon sprovën e hidhur. Allahu xh.sh. ia dhuroi Jakubit a.s., birin e tij Jusufin a.s., i cili ka jetuar me të sa ishte fëmijë,… Read more »

Shkrim fenomenal për rastin e hoxhës Bedri Lika nga intelektuali i Tiranës

      Comments Off on Shkrim fenomenal për rastin e hoxhës Bedri Lika nga intelektuali i Tiranës

Kali si kafshë fisnike dhe kritikët e komunikimi “Burrave u është hijeshuar dashuria për gjërat e dëshiruara: për gratë, fëmijët, arin dhe argjendin e grumbulluar, kuajt e bukur, bagëtitë dhe arat e lëruara. Këto janë kënaqësitë e kësaj jete, por shumë më i mirë është kthimi tek Allahu.” Ali Imran… Read more »

Mjekët apel prindërve: Mbani fëmijët larg telefonit!

      Comments Off on Mjekët apel prindërve: Mbani fëmijët larg telefonit!

Deri në moshën 6 vjeçar fëmijët nuk duhet të përdorin telefonin. Mjekët okulistë apelojnë prindërit që të mos i lejojnë fëmijët të qëndrojnë para ekranit të kompjuterit apo telefonit pasi iu rëndon shikimin. Kujdes po ashtu duhet të tregojnë edhe të rriturit, të cilët duhet të evitojnë qëndrimin para këtyre… Read more »

Hallall i qoftë! Shefqa i thyen rekordet mediale, ndërsa Islamofobët po pëlacasin

      Comments Off on Hallall i qoftë! Shefqa i thyen rekordet mediale, ndërsa Islamofobët po pëlacasin

Emisioni Zona B me të ftuar hoxhën Shefqet Krasniqi ka thyer rekorde online me shikueshmërinë e tij. Derisa ne po shkuajmë këtë lajm, ajo video ka arritur 100 mijë klikime edhe kjo po shkon duke u rritur. Vetëm përmes Facebook Live, emisionin e kanë parë 12 mijë njerëz online në… Read more »